CartersOshKosh.md - Condițiile de livrare

Livrare și garanții

Livrarea în raza orașului Chișinău

Comanda va fi livrată de către curierii CartersOshKosh.md, direct la adresa indicată de dumneavoastră în timpul confirmării comenzii. Livrările se efectuează de luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00. Curierul o să vă telefoneze preventiv, cu 20-30 de minute înainte de livrare.

  • Comenzile plasate și confirmate în prima parte a zilei, vor fi livrate în aceeași zi. Celelate comenzi vor fi livrate în ziua următoare.
  • Comenzile plasate în a doua parte a zilei de sâmbătă, sau duminică, vor fi livrate luni.
  • În cazuri excepționale, livrarea comenzii poate dura un pic mai mult, dar operatorii noștri o sa vă informeze neapărat despre acest fapt.
Condiții de livrare în Chișinău
Costul livrării
Dacă suma depășește 299 lei
Gratuit
Dacă suma este până la 299 lei
29 lei
Livrare expres
50 lei

Livrarea în alte regiuni ale Moldovei

Livrarea se efectuează timp de 1-2 zile din momentul confirmării, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

Comanda va fi livrată direct la adresa indicată de dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă duceți undeva pentru a o ridica.

Condiții de livrare în Moldova
Costul livrării
Indiferent de suma comenzii
49 lei

Returnarea produselor

Dacă produsele procurate nu vă aranjează, le puteți returna timp de 14 zile de la achiziție.

Atenție! Produsul returnat nu trebuie să conțină urme de intervenție, sau alte defecte vizibile, atât la nivel funcțional, cât și vizual. Este obligatoriu să prezentați bonul sau factura și ambalajul original și nedeteriorat. În cazul nerespectării acestor condiții, CartersOshKosh.md își rezervă dreptul de a refuza returnarea produselor.

Pentru informații adăugătoare referitoare la retur, vă rugăm să accesați pagina Acordului de utilizare al site-ului.

Stocurile de marfă

Toate produsele afișate pe acest site sunt disponibile în stoc și pot fi expediate în cel mai scurt timp. Totuși, în cazuri excepționale, se poate întâmpla ca un produs să nu mai fie disponibil, dar un operator o să vă anunțe neapărat despre acest fapt.