CartersOshKosh.md - Modalități de plată

Modalități de plata

Pentru confortul dumneavoastră, CartersOshKosh.md oferă următoarele opțiuni de achitare:

Achitarea în numerar (cash)

Puteți achita comanda în numerar (cash), atunci când curierul vă aduce comanda. După verificarea coletului, vă rugăm să achitați suma comenzii, dupa care veți bonul de plată.

Achitarea cu cardul la livrare

De asemenea, puteți achita comanda cu cardul bancar, în momentul când primiți comanda, prin intermediul POS-terminalului. După verificarea coletului, vă rugăm să prezentați cardul bancar pentru achitare. În cazul în care numele persoanei deținătoare a cardului nu corespunde cu persoana care primește comanda, vă rugăm să prezentați o confirmare care vă oferă dreptul de achitare cu acel card. După achitare, veți primi bonul de plată și confirmarea plății. Achitarea prin POS-terminal este posibilă doar pentru municipiul Chișinău.

Achitarea cu cardul online

O altă opțiune de plată este achitarea online. Pentru a achita online, vă rugăm să selectați această metodă de plată în coșul de cumpărături,  atunci când plasați comanda pe site. După asta o să fiți transferați pe site-ul procesatorului de plăți Paynet.md, unde puteți finaliza achitarea. După confirmarea plății comanda va fi livrată, împreuna cu bonul de plată și actul de predare-primire.

Achitarea cu certificat valoric

Dacă sunteți deținător de certificat valoric, puteți achita comanda integral sau parțial cu acesta. În cazul în care suma certificatului este mai mică decât valoarea comenzii, puteți achita restul sumei prin oricare altă metodă de plată comodă. Dacă suma comenzii este mai mică decât valoarea certificatului, diferența nu va fi compensată. După achitarea comenzii, veți primi bonul de plată.

Achitarea prin transfer bancar

De achitare prin transfer bancar pot benificia atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Pentru a achita comanda prin transfer bancar, vă rugăm să ne contactați și să ne expediați datele plătitorului, după care veți obține contul de plată. După ce banii vor ajunge pe contul nostru bancar, comanda va fi livrată, însoțită de factura fiscală.